Reviewpagina

Op deze pagina kunt u een review achterlaten om zo andere bezoekers te informeren over Keramiekatelier de Zonnehoek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Keramiekatelier "De Zonnehoek"
Average rating:  
 11 reviews
 by nickole
Aanrader

Van begin tot eind fantastisch begeleid door Madeleine.
Nog nooit eerder achter een draaitafel gezeten, maar dat maakt helemaal niet uit. De uitleg is rustig en duidelijk, resulterend in 2 superleuke kopjes inclusief schotel en een grandioze schaal. Zo'n 1e keer is het maar de vraag wat er uit dat hompje klei gaat komen. De hele ambiance was super gedaan, van kleine passende hapjes tot verlichting in haar sfeervolle atelier. Waardoor wij echt hebben kunnen genieten. Top avond. Dank Madeleine!

 by Annemiek
Wat is dit leuk !

Na een workshop draaien, smaakte het naar meer, dus inmiddels 2x4 lessen achter de rug bij Madeleine, en ik ga nog een rondje doen 😉 De Zonnehoek is een fijne ruimte en Madeleine is een lieve, rustige, geduldige "juf". Ze geeft duidelijke instructie, legt rustig uit, doet het voor, herstelt zo nodig en je krijgt de tijd om tot een mooi resultaat te komen. In 4 lessen kun je al heel wat leren. Je maakt verschillende dingen en je kunt trots zijn op het resultaat.

 by Roelie Hoek-Hopster
Klei-kennismaking

Onlangs volgde ik met veel plezier vier draailessen bij Madeleine. Wat mij opviel is de duidelijke manier waarop ze alles uitlegt en voordoet. Het is heel bevredigend om met klei bezig te zijn. Lekker met je handen de klei kneden, draaien en afdraaien. Tenslotte de biscuit gebakken resultaten glazuren en dan maar afwachten hoe het uit de oven komt.
Behalve dat het fijn is om les te krijgen is het ook heel gezellig tijdens de les, Madeleine straalt rust en belangstelling in mensen uit en aan haar heb je een goede begeleidster.
Keramiekatelier "De Zonnehoek" is een heerlijke plek om kennis te maken met klei.

 by Masja de Bruin
Keramieken op De Fontein

Madeleine heeft op onze school De Fontein 4 weken lang keramieklessen gegeven aan de groepen 7 en 8.
De kinderen en leerkrachten waren hier heel enthousiast over.
De resultaten waren ook erg leuk en vooral heel ‘eigen’.
Het was een zeer geslaagd project voor onze school.

 by Marjan
Helemaal top

In januari samen met een vriendin 3 lessen handvormen gevolgd. Madeleine legt alles rustig en goed uit. Zo heb je alle tijd om de technieken onder de knie te krijgen. Meteen ingeschreven voor 3 lessen draaien, want dat wilde ik ook wel eens ervaren. Inmiddels al 2 cursussen gevolgd van 6 en 8 lessen en de volgende staat al geboekt. Het is heerlijk om zo relaxed en in zo'n goede sfeer mooie producten te maken. Ik heb er een nieuwe hobby bij, door de manier van lesgeven, en de gezelligheid tijdens de lessen.
Overweeg je het een keer te proberen, dan is Keramiek atelier "De Zonnehoek"
Zeker eenaanrader.

 by Mardou
Leerzame workshop op een inspirerende plek

Al langere tijd wilde ik een workshop keramieken op de draaischijf doen, maar het kwam er niet van. Tot ik het werk van Madeleine in handen kreeg: van haar wilde ik leren! In vier lessen maakte ik kennis met de draaischijf, afdraaien en glazuren. Madeleine is een ontzettend lieve, kundige en geduldige vrouw met veel kennis van het vak en de materialen. De ochtenden in haar atelier waren niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig. Deze workshop smaakte naar meer, dit najaar ga ik verder met met lessen bij Madeleine. Een aanrader!

 by Biggy
veel aandacht

Ik wilde al zo lang een keramiek cursus volgen en wat ben ik blij dat ik bij Madeleine terecht kwam. Ze nam echt tijd en aandacht voor elke stap en legt alles enorm goed uit. Je kan haar passie en kennis zien en heeft stapelveel geduld. Heel blij met deze ervaring en uiteraard ook met mijn eigen creaties, dank haar geweldige begeleiding. Haar atelier is knus en dit zorgt voor een gezellige sfeer. Zeker een aanrader.

 by Judith
geweldig leuk!

Ik ben eerst in Maart begonnen met een 4-weekse basis cursus draaien op de draaischijf. Dit was zo enorm leuk en gezellig, met zulke leuke resultaten, dat ik al snel besloten had om daarna nog voor 10 lessen verder te gaan.
In deze 10 lessen kreeg ik de kans om volop mijn vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe dingen te proberen, en dit alles in mijn geval met 1 op 1 aandacht.
Madeleine is super aardig, gedreven, kan heel goed uitleggen en neemt je echt bij elke stap bij de hand. Ze leert je op een hele kalme en bedreven manier de kunst van het pottenbakken. Ik ben vol lof over Madeleine, de manier waarop ze het doet, haar passie en haar leuke manier van lesgeven. Ik kom zeker nog eens terug!

 by Mariella van Schie - Basisschool de Giraf
Keramieklessen op school

Madeleine heeft tijdens onze groepsdoorbroken atelierslessen, keramieklessen verzorgt. De leerlingen hebben hierbij allerlei verschillende technieken geleerd en prachtige kunstwerken gemaakt. Alle lessen waren vooraf goed voorbereid en verliepen voorspoedig met als resultaat hele blije leerlingen.

 by Marielle
Aanrader!

Afgelopen weekend heb ik samen met mijn moeder de Hight tea and Clay gevolgd bij Madeleine. Wat een feestje! Het draaien op de draaischijf was echt heel erg leuk om te doen. Ook kregen we goede uitleg en aanwijzingen om tot een mooi resultaat te komen. En de high tea was heerlijk!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»