5tudia

5 keramisten

Elkaar inspireren, uitdagen, stimuleren. Elkaar vragen stellen en helpen. Elkaar op de hoogte houden en samen technieken uit proberen ……  Dat is het doel van 5tudia, het doel van deze 5 keramisten.

Tijdens onze ontmoetingen op de Nederlandse Keramiekopleiding, na een weekend ‘Rakuvaria’ en een Paperclay-kampeerweek in Frankrijk, is onze samenwerking geboren. Deze gezamenlijke  passie voor klei en een warme persoonlijke klik zijn de basis voor onze samenwerking.

Naast onze gezamenlijk presentatie op deze website, hebben we onze individuele activiteiten zoals werken in opdracht, exposities en (lokale) kunstmarkten.

Aangezien we niet bij elkaar in de buurt wonen plannen we door het jaar heen gezamenlijke werkweekeinden en – weken. En schrijven we ons als 5tudia in voor keramiekmarkten.

Onze bijdrage aan een keramiekmarkt is een veelzijdige presentatie van verschillende vormen van keramiek. Zowel draai- als handvorm, zowel gebruiksgoed als objecten. Hierin vullen de 5 keramisten van 5tudia elkaar goed aan.

Via deze website kun je zowel onze 5tudia-activiteiten vinden als doorklikken naar onze individuele websites.

Wij ontmoeten je het komend jaar graag op één van de keramiekmarkten.